De Klussenier Manuel ter Bogt

De Klussenier Manuel ter Bogt
De Klussenier Manuel ter Bogt

Vechtstraat 58
7071 VC Ulft

Dien uw aanvraag in »

0850 02 05 22
06 5360 4868
manuelterbogt@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 68446527

Mijn werk

Even voorstellen

 

Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf voor uw verbouwingen in de omgeving van Ulft? Mijn naam is Manuel ter Bogt en samen met Ilse woon ik in Ulft. Voor al het timmerwerk, de verbouwing van keukens en sanitair en kleinere verbouwingen kunt u bij mij terecht.

Klussen is echt mijn passie. Al van jongs af aan was ik altijd aan het klussen en heb ik menig verbouwing uitgevoerd bij familie en bekenden. Dat ik ooit een eigen klusbedrijf zou opzetten was een gegeven. Het klusbedrijf liep prima maar ik wilde toch minder tijd spenderen aan het binnenhalen van opdrachten. Vanwege Vladimir Bannink was ik al min of meer bekend met De Klussenier. Na een kennismakingsgesprek op het hoofdkantoor bleek dat zij precies bieden waar ik behoefte aan had. Ik houd me bezig met verbouwen maar voor ondersteuning in de marketing of vragen over mijn bedrijfsvoering, bel ik gewoon het hoofdkantoor. En heel belangrijk, ik maak gebruik van het bekende merk maar houd wel de vrijheid van een zelfstandig ondernemer.

Waar u mij voor kan inschakelen? Voor alle verbouwingen, renovatie- en reparatiewerkzaamheden in en rond het huis. Denk bijvoorbeeld aan timmerwerk, de verbouwing van keukens, badkamers en toilet. Maar ook voor de plaatsing van dakramen en schilderwerk. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Net zoals heldere communicatie en persoonlijke aandacht. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie. Die veelzijdigheid maakt mijn werk ook zo leuk. Maar het leukste is iets nieuws maken en de voldoening van een tevreden klant.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte, ik bereken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden. 

 

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Veranda plaatsen
  • Kozijnen plaatsen of renoveren
  • Timmerwerk
  • Dakraam plaatsen
  • Onderhoudswerk
 
Loading...